onsdag 15. august 2007

Store-Idar og Lille-Idar

Krapylet er oppkalt etter oldefaren sin. Det ble bestemt lenge før Krapylet var påtenkt, for pappan har et spesielt nært og godt forhold til morfaren sin. (Morfaren til pappan er selvfølgelig Krapylets oldefar!)

Store-Idar og Lille-Idar har allerede flere likheter, blant annet har Lille-Idar den typiske hodefasongen som både oldefar, farmor og pappan har. Og det kan se ut som Lille-Idar blir velsignet med den samme kobberfargede hårfargen som Store-Idar hadde! Så får tiden vise om Lille-Idar blir like teknisk interessert som Store-Idar er. Det ville i såfall ikke overraske noen, for pappan har allerede store planer om å ha med Lille-Idar på verkstedet sitt..

Så hører det med til historien at Lille-Idar absolutt ikke kalles Lille-Idar. Idar Andreas er navnet, og mamman er nøye på at begge navn skal brukes foreløpig. For uansett hvor lik Idar Andreas er på oldefaren sin, syns mamman og pappan at han skal få lov å være helt seg selv. Krapylet er et nytt lite menneske, skapt av Gud og høyt elsket av oss som kjenner ham!

Oldefar og Krapylet møtes for første gang

Når oldefar synger bommelibom-sangen sin, sovner Krapylet med en gang. Akkurat sånn som pappan hans gjorde da han var baby. =)

Ingen kommentarer: