søndag 2. desember 2007

Nytt bæretreff!

Nå begynner dette virkelig å bli gøy! Blir jo kjent med folk også, så har fått meg litt nettverk. Og det artige er at vi er fra alle bakgrunner: Noen av oss har studert lenge, andre kortere. Noen har mange barn, andre få. Noen over 30, andre i starten av 20-åra. Men vi har til felles at vi liker å bære barna våre. Ligner litt på damene i den Kiwi-reklamen, da.. ;)

Hun med grønn slynge heter Mustang Sally på internett-forumene våre. Her viser hun Filiokus hvordan ringslynge funker. Filiokus lager forresten mei tai og sjaltai og har nettstedet www.filiokus.net. (Og hun heter selvfølgelig ikke Filiokus i virkeligheten!) Det er samme dama som har lånt oss sjaltai. Og vi to går på babysang sammen.

Denne er helt fersk. ;) Knerten er den minste gutten til Marita_84.

Lillenurk er gutten til Mustang Sally. Han er to uker eldre enn Pluggen.

Godt at vi har masse lego liggende etter da Pluggens pappa og tante var små!

Farmor var med, for hun hjalp mammaen med å passe Pluggen denne helga. Pappaen var nemlig på jobbreise, og da synes Pluggens mamma det er noe tull å være alene hjemme. ;)

Pluggen synes det var litt mye styr, så han sovna i sjaltaien vi låner. Der sov han i over en time, mens farmor gikk fram og tilbake og snakket med mammaer og barn.


Denne gutten (jepp, er en gutt, altså! Har bare så mye fint hår at mammaen ikke orker tanken på hårklipp helt enda.. ;) ) er sønnen til Ellevill. Og Ellevill lager Ellevill Mei Tai for salg.

Denne dama driver nettbutikken Dotedot.com, og så er hun administrator for nettstedet vedhjertet.com. Chickpea heter hun der.

Knerten til Marita_84 sover i sjalet.

Sospel og Sumo Chan. (Hehe, internett-navn er relativt festlige til tider!)

Elisabet med sønnen i sjaltai.

Det fineste sjalet heter Didymos Indio, og grunnen til at det er så populært, er at det er supermykt!

Sær? Jeg? Neeeeiiiida.. Men egentlig er det ikke så mye mindre sært å diskutere kirurgiske intervensjoner i lunchen med vennegjengen på medisinstudiet.. ;)

Ingen kommentarer: