mandag 7. april 2008

9 måneder!

Nå har Pluggen runda 9 måneder! 3 april var det trekvart år siden han så dagens lys. Nå er han snart ikke baby lenger!

Krabbe gjør han fortsatt ikke, men han elsker å gå! Holder riktignok mamman i handa, altså. Er nok litt tid før han har tenkt å spankulere rundt helt uten støtte. ;) Men han snakker definitivt!
"Vovvo!" var det første ordet. "Vov!" hører vi flere ganger om dagen nå. "Mamma" er noe man kun bruker når mammaen forsvinner. Men pappaen har glede av å bli ropt på hele tida. Og jammen tror jeg ikke han har begynt å si noe som ligner på "tante" også? Sånn går det når mammaens søster er på besøk og leker masse med ham. Hjelper nok også med hyppige visitter av søstra til pappaen. ;)

Musikk er stort, han sjekker alt for å se om han kan lage lyd. Her om dagen ble han amma i søvn i stua med blues-musikk på full guffe. Ikke hverdagskost at han sovner på puppen midt på lyse dagen, i alle fall ikke når det skjer så masse rundt. Men blues er tydeligvis søvndyssende saker.

Og til de som måtte lure: Han får fortsatt mat 3 ganger hver natt (minst!), spiser fortsatt ikke grøt, men er likevel sunn og frisk. Når farmor ikke ser får han spise selv, og det går helt flott. ;) Da spiser han i grunnen det samme som vi gjør, bare uten salt og krydder. Alt glir ned på høykant.

Vi har verdens herligste unge! =)

Ingen kommentarer: