fredag 11. april 2008

Fantastiske oldeforeldre!

Det har Pluggen!

Siden pappaen har vært på jobbreise, har mammaen, Pluggen og vofsene bodd hos oldemor og oldefar. Farmor var også på jobbreise, må vite. Vi var nok litt spente på om det skulle bli for slitsomt å ha oss der, men mammaen tror de egentlig synes det var koselig! Og vi stortrivdes!

Mammaen fikk sove lenge begge morgenene, mens oldemor og oldefar passet en morrafrisk Plugg. Han fikk mat, kos, oppmerksomhet og vogntur. På dagtid trilla vi tur i byen, og så kjøpte vi potte med lyd i.. Den fiksa oldefar for oss, for Pluggen synes ikke noe om at potta hans skal spille "Lovestory" hver gang han har tissa.. ;)

Og i går kveld, da Pluggen våkna og gråt, og mammaen ikke visste sin arme råd, ja, da ble han båret og bysset av oldefar. Han satt på potta og ble massert i ryggen av oldefar og under beina av oldemor. De roet ned både mammaen og babyen. Det var så herlig!

Oldemor og oldefar, som egentlig er pappaens (og mammaens, siden de har adoptert henne) mormor og morfar: Vi er så utrolig glade for at vi får kjenne dere og være sammen med dere!

To som koser seg! =)

Ingen kommentarer: