mandag 3. mars 2008

8 måneder!


Pluggen er blitt 8 måneder gammel. Tenk at han er så stor!

Han er en skikkelig skøyer! Elsker liv og leven, skravler ivei og ler av alt mulig. Flere og flere lyder ligner på ord, men vi er fortsatt ikke helt sikre på om han bare hermer eller om han faktisk snakker. Vi hører i alle fall lyder som ligner på "nei!" (når han er sint..), "hei!", "pappa" (første gang i dag!, og "bø!". Men aller mest er det skravling av typen "gegege" og "eyeye".

All mat er god, spesielt når det er sånn mat som vi spiser. I dag fikk han for første gang smake ostesmørbrød med ketchup, og det var stas. Ellers går det mye i brødskiver, grønnsaker og frukt.

Fortsatt åler han seg rundt på golvet, men det går fortere og fortere. Stas er det å sitte, men enda bedre er det når vi holder ham sånn at han står! Han har så smått begynt å prøve å dra seg opp i stående, men det tar nok litt tid før han gjør det på orn'tlig. ;)

Ellers er kveldsbadet et fast høydepunkt. Da blir både han og pappan godt dynka! ;) Og mamman trives med det nye livet sitt: Ingen bæsjebleier på vask lengre (sånt gjør han på potte, sammen med en god del tissing.) og fri hver kveld etter 7! (da legger han seg.) Så får vi heller leve med at vi må opp litt tidligere enn vi pleide før.

Vi storkoser oss sammen! =)

Ingen kommentarer: