torsdag 3. juli 2008

Pluggen fyller år!

Så rart! Han er blitt så stor! For bare et år siden, ble han hentet ut av magen min. Liten, utslitt, med alt for lavt blodsukker. Her kan du lese fødselshistorien.

Vi har kost oss veldig i dag! Pakket opp gaver, og tøyet vi fikk ble prøvd. Under ser dere Pluggen med tøyet han fikk av grandtante og familien hennes i Askim. Knallfint barnehagetøy!


Da vi var innom den lokale butikken, fikk Pluggen is av eieren! Det var veldig populært! Vi har dessverre ikke bildet av det..

Bestemor hadde bakt sjokoladekake, og i midten var det ett lys. Men det blåste litt, og ikke tror vi Pluggen skjønte vitsen med å blåse ut noe heller. Så lyset ble mest til pynt.

Spise selv har han jo gjort siden han var et halvt år. Sjokoladekake var ekstra populært!

Store gutter liker kaffe! Han svelga ivrig unna, og ble i grunnen litt sur da mamma sa at nok var nok. Vi var nemlig litt i tvil om hvor sunt kaffe var for sånne små... ;)


Nå sover han, lille engelen. Vi avslutta kvelden med en tur, der tante luftet hundene og mammam hadde Pluggen på magen i sjaltaien vår. Han sovnet mens vi gikk! Så var det bare å legge ned en trøtt og lykkelig liten gutt. Å, som vi er glade i Pluggen vår!

Ingen kommentarer: