fredag 23. februar 2007

Dette har krapylets mamma lyst på..

Settet til venstre heter MamEco. Det er et elastisk sjal med tilhørende babylue og babysko. Finnes i limegrønt også, jeg blir ikke helt enig med meg selv om hvilken som er finest..

Men så er jeg litt usikker på om sjalet er langt nok til at pappan også kan bruke det. Finnes nemlig et lengre sjal på markedet, som atpåtil er billigere.

Så fornuften kommer sikkert til å ta overhånd. Er nemlig litt på jordet å kjøpe to! Men kommer nok til å drømme en stund om dette settet, ja..


Så var det vippestol, da. Dette skal visstnok være innmari kjekt! Krapylet kan sitte i denne mens mamma er i dusjen. Da kommer han ikke noen vei. Lurt å sette den foran seg på spisebordet når han skal få sine første smaksprøver av vanlig mat også, sier krapylets farmor.

Vippestolen trenger absolutt ikke se sånn ut som den
på bildet, og denne kan godt kjøpes brukt! Kan godt hende vi gjør det utover høsten. Et nyfødt krapyl vil
nok være for liten til denne uansett.


Mei Tai har jeg også lyst på! Dette er en asiatisk bæreinnretning som er innmari kjekk når krapylet har vokst ut av sjalet sitt! Og denne som er på bildet syns krapylets mamma er innmari stilig.

Mange sånne Mei Taier har blomstrete og orange mønster på seg, og det er ikke helt tingen. Nei, må være noe tøft noe! Eller noe som er litt enkelt.

Denne kan forresten brukes til å bære på magen også. Og kan kjøpe vinterinnlegg til sånne, slik at krapylet får litt ekstra varme rundt seg når det er kaldt.

Ingen kommentarer: